Yleistä

Eilen piti kirjoittaa illalla blogiin, mutta sepä ei ollutkaan mahdollista, kun en muistanut salasanaa.. Eli kerrataanpa tässä nyt sitten reilummin.

Perjantaina käytiin Kolilla katsomassa kun etelän hiihtolomailijat olivat laskemassa mäkeä. Käytiin yksi veto bäkkärilläkin. Huono reissu, mutta tulipahan tehtyä. Otettiin siellä yksi kuvakin (laskijana minä, sijainti: kolin bäkkäri), valotukset ja muut ei ehkä onnistuneet täydellisesti. Kuten kuvasta näkee, laskettua pätkää. Vähän turhan vaikeaa laskea tuollaisessa kovettuneessa jäljessä noita asteita keskellä metsää. Ei ollut nautinto.

No, loppupäivä meni sitten normaaleilla alppisuksilla. Ipattia jyrryytettiin. Paha hissisetä näki 5:n juniorin hyppäävän tuolihissistä. Tuloksena liput pois ja hyvää matkaa kotiin. :)

Ilta menikin sitten kaverin luona, menin ihan autollisena katsomaan kun pojat pelasivat evoa ja maistelivat juomaa. Ko. mestan omistaja kuitenkin ajoi meidät ulos sieltä yhdentoista aikoihin, jolloin heitin loput kaverit kaupunkiin ja tulin itse kotiin nukkumaan – lataamaan akkuja tätä päivää varten.

Tänään tarkoitus oli lähteä laudalla mäkeen, mutta siskon ja siskon miehen BMW ei suvainnut ottaa lautaa sisäänsä. Ei yksinkertaisesti mahtunut. Telineitä ei ole. No, vaihdoin sitten rinnesukset laudan sijaan ja mentiin kolille. Oli ehkä hieman kylmempi kuin eilen, mutta aurinko jo vähän lämmitti. Laskupäivästä ei jäänyt käteen mitään ultimatetunteita, mukavaa oli. Kiva nähdä tuttuja.

Tänään oli samanlainen aurinkoinen keli kuin eilenkin, ehkä hieman kylmempi.

Harmikseni kuulin tänään, että pääsiäiseksi kaavailtu Sotkamo(vuokatti) reissu jää ehkä tekemättä. Onneksi on mahdollista, että saan paikattua kyseisen puutteen Levireissulla :)


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.