Cannibals

Nyt on sitten Revelation vietetty ja ainakin itsellä oli kyllä hauskaa. Ihmisiä ei ollut kovin paljoa, mutta kohtuullisen paljon Techmulaisia, joten tuttuja riitti.

Olin jo päivällä mukana kasaamassa ja roudaamassa kamoja paikalle. Techmun lounge oli sijoitettu tällaiseen paikkaan (Kuva1, Kuva2), vähän erilleen itse pääareenasta. Hoidimme decotuksen lähinnä valkoisilla harsoilla ja roskapusseilla ja kilometrillä roudarinteippiä. Alkua decottelin itsekseni, samalla muut laittoivat äänentoistoa kuntoon. Krapulaisen apulaisen jalkakin alkoi heti nousta, kun Caron kassista löytyvä poppihouse alkoi soimaan.. Apua kuitenkin saapui paikalle ja homma sujui paremmin. Kun huone hämärrettiin ja valot laitettiin paikalle, niin alkoi näyttämään jo vähän paremmalta.

Pieniä yksityiskohtia lisättiin käyttämällä mielikuvitusta. Hyvä esimerkki on uv-madot ja dj-kopin ”kalterit”. Tasapaksua seinää koristettiin teipillä.

Kaikki oli valmista illan bileisiin.

Illalla oli hauskaa ja muutaman ilmaisen tuopin ja parin häppärituopin jälkeen olin ihan fiiliksissä. Tutustuin muutamaankin uuteen ihmiseen. Yllättävää :). Illan kuitenkin kruunasi Zero polkallaan. Olipa mukavaa polkkailla. Todennäköisesti, jos en olisi itse ollut rakentamassa pippaloita, en olisi tykännyt näistä laisinkaan yhtä paljon. Yhtä kaikki, nyt oli kivaa.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.