Pelit

En pelaa kovin paljoa. Silloin kun pelaan, pelaan Battlefield 1942:sta, kutsumanimeltä bäfää. Tai oikeastaan pelaan Desert Combatia, mikä on siis bäfän modi.

Olen pelannut jo pari vuotta, ja kuulun klaaniin nimeltä noname.dc. Meitä on jotain kolmekymmentä. Itse olen ollut mukana aivan alusta saakka. Vaikka pelaaminen välillä jää vähän vähemmälle, niin olemme onnistuneet muodostamaan jossain määrin rennon yhteisön, sellaisen jonka kanssa tulee turistua Teamspeakissa, vaikkei pelaakaan. Osa meistä pelaa kuitenkin aktiivisestikin eri laddereissa, esimerkiksi Desert Combat Conquest Europe:ssa.

Itse en ole tainnut pelata kuin yhden vai kaksi peliä noita ladder-pelejä. Oma viehätyksensä niissä kyllä on.

Yllättävän hyvin on kuitenkin pojat pärjänneet, vaikka ketään ei ole ikinä jätetty pois porukasta (vierastan sanaa klaani) sen takia, että hän olisi huono pelaaja tai jotain. Valinnat yleensä ovat perustuneet kaverisuhteisiin tai siihen että on rento äijä. En toki sano etteikö meillä olisi todella hyviä(kin) pelaajia. Numerohäiriöiset voivat vaikka tarkistaa BF Tracksin.

Battlefield 2:sta odotellessa..


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.