Elokuva

Katsoin tuossa kaverin kanssa elokuvan, Alien Vs. Predator, ja totesin että huono oli. Onneksi en käynyt aikoinani katsomassa tuota elokuvissa. Itse Alien-saagakin on mennyt viimeisissä jaksoissaan aika väsyneeksi ja haluankin muistella vain kahta ensimmäistä osaa. Silloin kun elokuvissa oli vielä tunnelmaa.

AvP ei ole jännittävä, pelottava, looginen, eikä se kunnioita esikuviaan. Luulisi, että Alienit ja Predatorit olisivat edeltäviensä kaltaisia. Mutta ei. Toisaalta, koko alkuperäinen idea on lähinnä säälittävä. Toivon todella, että loppuun jätettyä jatko-osan mahdollisuutta ei käytetä hyväksi. Annoin elokuvalle IMDB:ssä huonoimman mahdollisen arvosanan.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.