Kategoriat
Yleistä

EFFI

Olen ollut kauan ja monista asioista EFFIn kanssa samoilla linjoilla. Kyseiseen yhdistykseen tutustuin silloin, kun ostin ensimmäisen kopiosuojatun cd-levyni. Kyseinen ostos sai minutkin hetkeksi aikaa aktiiviseksi ja loin kohtuullisen suositun sivun aiheesta. Pääsipä sivu aina Mikrobittiin asti.

EFFI on jaksanut vastustaa kopiosuojauksia, ohjelmistopatentteja, ottanut kantaa hyvitysmaksuihin (ennen kasettimaksu) ja kansanedustaja Tanja Karpelan ideaan lisätä esto-ohjelmistoja kouluihin ja kirjastoihin. Mieltä sykähdyttävää sanasoitailua voi seurata esimerkiksi EFFIn sivuilta.

Itse olen tuollaisia rajoituksia vastaan. Ymmärrän lasten suojelun periaatteet, mutta koittamalla estää ja kieltää joku aineisto, tehdään se ainoastaan mielenkiintoisemmaksi.

Yksi vastaus aiheeseen “EFFI”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.