Asennus

Tarkoituksena olisi lähiaikoina suorittaa Windows XP:n uudelleen asennus. Ajattelin käyttää tähän apunani ohjelmaa nimeltä nLite, jolla on mahdollista poistaa epämieluisat paketit windowsista ja kiinnittää päivitykset pakettiin jo valmiiksi. Jospa saisin vaikka vähän kevennettyä Windowsiani. Nykyinen alkaa olemaan vähän turhan epävakaa. Olen vaihtanut aika paljon rautaa ja se voi olla yksi syy. Toisaalta uudella raudalla voi olla muutenkin yhteensopivuusongelmia. Yli 2 vuotta tämä Windowsin asennus on minua palvellut, niin eiköhän se olisi aika jo uudistaa.

En tiedä milloin saan tämän urakan tehtyä, mutta raportoin sitten kuinka homma onnistui.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.