Kategoriat
Yleistä

Kännykkälippu

En ollut koskaan ennen käyttänyt kännykkään tilattavaa E-lippua kaukojunassa, joten tänään oli aika kokeilla sellaista, kun ajoin junalla Joensuusta Lappeenrantaan. Koska monet eivät varmastikaan ole käyttäneet kännykkään tilattavaa lippua, niin kerron kuinka se toimii. Kun olet valinnut reittisi ja maksanut matkasi, kännykkään tulee tekstiviesti. Tätä tekstiviestiä ja mahdollisia alennuksiin oikeuttavia kortteja näyttämällä (saatetaan myös vaatia henkkarit) konduktööri tekee sinulle koneellaan lipun. Lippu on vastaava kuin mikä tahansa konduktööriltä ostettu matkalippu. Siinä se.

Lisää tietoa löytyy luonnollisesti VR:n kotisivuilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.