Tänään

Heräsin innoissani. No en kyllä oikeastaan. Kello herätti 7:45 ja minulla oli puoli tuntia aikaa keritä kouluun. Ulkona odotti iloinen näky. Lunta oli tullut aika kivasti. Jalkakäytävillä joutui seurailemaan polkuja, kun niitä ei oltu aurattu. Vastaavanlainen kertymä oli Lappeenrannassa myös silloin, kun Kolille oli tullut noin 30-40cm. Joensuussa vaan ei ainakaan vielä ole satanut juurikaan. Seuraamme tilannetta.

Kävin tietokonegrafiikan luennoilla. Luennot oli aika tylsät. Läsnäolioitakaan ei hirveästi ollut. Varmaankin kellonaika – perjantaina 8-10 – rajoittaa ihmisten intoa saapua paikalle.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.