Laskureissu

Millainen se laskureissu siellä Kolilla nyt sitten oli, kun sinne asti kannatti Lappeenrannasta lähteä, kun vähän satoi lunta. No, minulla oli oma kännykkäkamera mukana ja otin muutaman kuvan. Itse toiminnasta en ottanut kuvia – ei siinä kerinnyt. Oli nautittava. Hengähdystauoilla pystyi sitten tarraamaan muutaman kuvan.

Maanantaina kuulin että nyt on tullut lunta. Lähdin Joensuuhun ja junan lähestyessä Joensuuta aloin huomaamaan, että lunta toki on tullut. Joensuussa maltoin mieleni ja nukuin yöni.

Aamulla herätessä ei ollut vaikeaa. Äkkiä pipo päähän ja kiireellä loputkin. Sitten kyyti tulikin ja lähdimme ajamaan(dramatisointi) kohti Kolia.

Hissinousulla huomasin, että lunta todellakin oli tullut.

Sitten alkoi tohina jossa ei kerinnyt paljoa kuvaamaan. Helposti saavutettavat rinteiden reunat ja itse rinteetkin piti laskea, ennen kuin muut kerkiävät :)

Puolen päivän aikaan tilanne rauhottui. Lähdimme katselemaan maisemia. Sieltä löytyi tällaisia: 1, 2, 3.

Katseltuamme maisemia hetki, oli taas aikaa lähteä suksille. Laskukaveri ja minun sukset näkyvät tässä. Suksi on Völkl Explosiv, äijä on haqlinen.

Lunta todella oli. Sauva jolla mitattiin on 125cm. Metsässä oli kaunista ja rauhallista. [kuva]

Sitten lähdettiin jatkamaan. Viimeinen kuva on tässä. Jos katsotte kuvaa tarkasti, ymmärtänette miksi en kerinnyt enää kuvaamaan myöhemmin.

Oli elämäni hienoin laskupäivä.

Muutama kuva jäi näyttämättä, kaikki voitte katsoa täältä.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.