Kategoriat
Yleistä

Pyyderi

Harvoin pääsee sanomaan, että laskettiinpa päivä puuteria Suomessa. Kaverit oli laskenu jo maanantainkin, mutta itse tein tyhmästi, ja olin maanantain Lappeenrannassa. No, kuitenkin siitä viisastuin tosiaan ja tulin tänne. Tänään oltiin sitten 5h taas Kolilla ja laskettiin pehmeätä lunta. Kertymä oli vaihteleva, lunta oli tuiskuttanut sataessaan. Välillä dropista löytyi vyötäröön asti lunta ja hissikuilussa oli välillä vain 5cm pehmyttä. Alkupäivä vedettiin helppoa – rinteiden vieruksia ja hissilinjaa. Iltapäivästä sitten siirryttiin metsään ja sieltä varsinaisesti lunta löytyikin. Otin muutaman kuvankin kännykälläni, mutta ne eivät valitettavasti pääse nettiin ennen kuin pääsen takaisin Lappeenrantaan.

Kivaa oli ja opin paljon uutta, harvoin pääsee laskemaan hyvää pyydää näillä asteilla. Völklilöiset toimi mallikkaasti.
Pahimpaan poltteeseen löytyy pari kuvaa tuolta: http://irc-galleria.net/view.php?nick=haquu&image_id=7129598

2 vastausta aiheeseen “Pyyderi”

Niin ja tarkennuksena, nuo kuvat on otettu ennen puolimetristä lumidumppia! Voitte vain kuvitella hyvät ihmiset sitä lumen määrää dumpin jälkeen, hehkuteta ei!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.