Joensuu

En kerinnyt käydä Lappeenrannassa kuin kääntymässä vain. Sitten tuli pakottava tarve tulla takaisin Joensuuhun. Tästä vaikka huomenna lisää.

Aikamoinen lumimyräkkä ollut täällä Joensuussa verrattuna esimerkiksi Lappeenrantaan. Ihmiset eivät ole päässeet kunnolla ovistaan ulos aamulla. Näin esimerkiksi minun vanhempani raportoivat. Kivaa :)

Tikkacom oli saanut netinkin jo asennettua. Siinä on kyllä kätevä firma. Olivat merkinneet meidän ADSL-liittymän asennetuksi heidän tietojärjestelmäänsä, vaikkeivat olleet tehneet mitään. Ehdotuksena siihen, miksi liittymämme ei toimi oli että entinen palveluntarjoajamme tarjoaa päällekkäistä palvelua. Tosin, ammattilaisten mukaan tällaista tilannetta ei voi syntyä edes teoriassa. Näin Tikkacomilla.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.