Nimi

Kerron teille salaisuuden. Etunimeni on Jasmo. 2004 on kastettu Suomeen 2 uutta Jasmoa. Muitakin nimi-statistiikkoja voit löytää Väestönrekisterikeskuksen hakupalvelusta.

No, 19.1.2005 Iltasanomissa yleisen sanan palstalla oli kirjoitus, jossa annettiin ymmärtää kuinka tyhmä nimi Jasmo on. Ja että vanhemmat eivät ymmärrä, että lasta kiusataan nimen takia. Lue lehtijuttu tästä.

Minä olen pitänyt nimestäni. Usein se kyllä aiheuttaa kysymyksiä, mutta kuitenkin. Se on sen verran erikoinen, että se jää ihmisten mieliin. (tämä on noloa, koska minulla on niin huono nimimuisti, että muut muistavat minut, mutta minä en heitä). Se, onko mieleen jääminen hyvä vai huono asia riippuu tietenkin tilanteesta. Mutta ehdottomasti olen erikoisempien nimien, kuin matti ja maija, kannalla. Itselle on ollut erilaisesta nimestä enemmän hyötyä kuin haittaa – ja ainakin hupia.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.