Nettiyhteys

Olin viikonlopun Joensuussa. En saanut sieltä päivitettyä blogiani, koska vaihdoimme halvemman hinnan perässä Kotikaupunginpuhelimelta ADSL-liittymämme Elisalle. No, pahimpien skenaarioiden mukaan – netti ei toiminut, asiakaspalveluun jonotin melkein 40 minuuttia, sain langan toiseen päähän naisen, joka ei tiennyt asiasta mitään, vaan yritti käydä vikakaaviota läpi. ”Sammuta ja käynnistä kone uudelleen”. Teki vikailmoituksen. Tämä perjantaina. Lauantaina Elisalta ei kuulunut mitään. Sunnuntaina ei kuulunut mitään. Liittymämme ei toimi. Elisa palvelee. Kannattaa vähän miettiä, onko halvempi hinta peruste vaihtaa liittymä Elisalle sittenkään. Ainakin Tikkacomin asennusmiehet ilmeisesti hutiloivat?


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.