Koli

Olipa harvinaisen kivaa Kolilla tänä viikonloppuna. Lauantaina olin menossa mukana läskeillä ja koitettiin etsiä vähän että löytyisi offaripätkää. Ja löytyihän sitä. Ei kovin paljoa, mutta jotain edes. Sitä, että mistä löytyi, en tietenkään paljasta.

Sunnuntaina oli luvattu tuulta ja pakkasta. Aamulla pakkasta oli kuitenkin vain kymmenen ja Koli – here we come. Kävin lauantai-iltana huoltamassa rinnesuksiani ja tänään oli niiden vuoro. Höyläsimme Kolia noin 5h innolla, jonka 2 viikon laskemattomuus aiheuttaa. Koitimme junioreiden keppiäkin vähän kiertää ja sekin oli hauskaa. Kaikki oli hauskaa. Suksikin toimi, vaikka itse niitä viilasinkin.

Testasin lauantaina Rossignolin B2:sta (vastaa suunnilleen mallia XX), enkä oikein tykännyt. Suksi saattoi olla ihan hyvä, mutta se oli päästetty todella huonoon kuntoon – kantit pyöreät ja pohja ei luistanut. Lisäksi suksi oli todella löysä. Freeski-suksi saa tietysti ollakin löysä, mutta itse en haluaisi ehkä aivan tuollaisia. Tosin haluaisin kokeilla kyseistä suksea myös hyvässä kunnossa.

haqulinen: Völklit lähtevät joo mukaan silloin, katsotaan selvitäänkö hengissä :)


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.