Blogitus

Jouduinpa tilanteeseen, jossa ilmassa leijui kysymys: Miksi bloggaat?

Se on kyllä hyvä kysymys. Aluksi tämä oli sitä, että testasin tätä WordPressin blog-kikkaretta. Mutta sitten huomasinkin, että näitä käy jotkut lukemassakin – todennäköisesti vahingossa – ja ajattelin, että miksipä en jatkaisi. Aina päivässä on sen verran aikaa, että voi jonkun mielenkiintoisen asian jakaa muiden surffaajien kanssa. Erotan blogin päiväkirjasta. En ole enkä aio kirjoittaa mitään kovinkaan henkilökohtaista blogiin. Sillä katuminen ei auta enää, kun tekstit löytyvät Googlen välimuistista. Ja toisekseen, mitä lisäarvoa kenellekään, kuka minua ei tunne, tuo minun yksityisasiani. Eivät mitään.

Olen koittanut puhua asioista jotka minua kiinnostavat, kuten bileistä. Lisäksi tietokonetta päivitellessä ja töitä tehdessä löytää kaikenlaisia asioita netistä – niitä olen laittanut esille, jos vaikka joku saa siitä jotain mielekästä itselleen.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.