Bileet

Käsittämätöntä. Miten osaakin olla mahdollista, että yhdelle viikonlopulle tuntuu osuvan kaikki tapahtumat, joissa haluaa ja toiset joissa pitää olla paikalla? Se viikonloppu on 12-13.3. Sunnuntaina 13.3. on sellainen mies, kuin Dj Tiësto Helsingissä. Tänne minulla on jo liput, kuten aikaisemmin mainitsinkin. Kuitenkin samalle viikonlopulle on osunut myös pakottava tarve olla Joensuussa. No tämä vielä onnistuu, junat kiitävät Joensuu – Helsinki väliä, toivon ainakin.

Tämän lisäksi olisi bileet Joensuussakin. Perinteistä. Vaikka rahat riittäisivätkin (ei riitä) ja vaikka jaksaisikin (ei jaksa), niin noihin kaikkiin ei kerkiä. Harmi. Pitäisi voida jakautua moneksi.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.