Tietokonepelit

En pelaa paljoa. Enkä pelaa oikeastaan kuin yhtä peliä. Battlefield 1942 vei aikoinaan sydämen. Demoa tuli hakattua paljon. Myöhemmin sitten löysin itseni ensimmäistä kertaa klaanista, pelaamassa yhtä kyseisen pelin modia, Desert Combatia. Muita pelejä en ole tarvinnut. Pelaamisen nälkään kyseinen yhdistelmä on tähän saakka riittänyt ihan hyvin.

Battlefield 2 tulee olemaan pakko ostos. Itseasissa olen tilannut sen jo. En koskaan aiemmin ole harrastanut tällaisia pakko-ostoksia, niin ajattelin nyt yrittää. Koittaa miltä se maistuu.

Koska uudemmat pelit tarvitsevat uudempaa rautaa, ja näytönohjaimeni (Radeon 8500LE) ei ole enää timmissään, joudun hankkimaan ainakin uuden näytönohjaimen. Tätä varten hankin ja tänään pulttasin koneeseen kiinni aopenin 400 wattisen virtalähteen. Nyt virtaa riittäisi siis uudelle näytönohjaimellekin :) Pitemmillä kaapeleilla ja kuristesukilla sain vielä johdotkin kuosiin siten, että ilmavirta vähän parani ja lämmöt kotelossa laskivat.

Ostin myös bluetooth-dongelin, josta käyttökokemuksia sitten toisen kerran.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.