Lumi

Lappeenrantakin meinaa saada lumipeitteen. Viiden vuorokauden sää näyttää että 5 vuorokautta sataisi lunta. Tämä on ehdottomasti hyvä asia. Lappeenranta on kärsinyt tähän saakka helsinkimäisyydestään, vesisateista, jäisistä jalkakäytävistä. Talviurheilulajit ovat jääneet harrastamatta, kun ladut ovat kauheassa kunnossa. Ja muutenkin on ollut kovin harmaata. Kunpa lunta todella tulisi ja vihdoinkin saataisiin talvimaisema.

Joensuussa on kanssa luvassa 5 päivää lumisadetta. Kuulostaa houkuttelevalta, jospa Koli saa myös hyvän uuden lumen pintaan. Sitähän ei tiedä mitä silloin keksii. Lumi kyllä pelastaa ihmisen päivän. Ainakin talvi-ihmisen.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.