Laskettelu

Olen lasketellut 5-vuotiaasta saakka. Pienenä kotirinteeni oli Hiidenrinteet, nykyisin nimi on Loma-koli. Kun kasvoin hieman isommaksi, olisinkohan ollut siinä 13 ikävuoden paikkeilla, vaihdoi kantapaikkani Ukko-koliin. Siitä lähtien se on saanut minut laskemaan mäkeä noin 30-40 kertaa vuodessa. Tähän saakka suksilla ja muutaman kerran telemarkeilla.

Nyt, kun, varsinkin uuden koulun, hiihto alkaa taas saavuttaa suosiota, niin vastavirtaan räpiköijänä otin laudan alleni, ensimmäistä kertaa (ok, ennen laskenut noin 1h). Kivaa oli, uudet lihakset tekivät töitä ja sydän pamppaili. Pääsin jopa alaskin. Alashan aina pääsee.

Tänään takaisin Lappeenrantaan sitten.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.