IRC

IRC. Kaikki tietävät mitä nämä kolme kirjainta tarkottavat. Tai jos eivät tiedä, niin puhuvat siitä silti. Paljon uskomuksia ja luuloja. Niitä myös uutisoidaan, parhaiten (tai siis huonoiten) sen osaa Kaleva, esimerkkinä tämä vanha juttu. Uudempiakin on. Itse olen irkannut viimeiset 5-6 vuotta. Aina kun olen koneen ääressä, minut tavoittaa myös irkillä. Ja saatanpa kysyä apua johonkin tehtävään irkistä tai vastaavasti auttaa muita. Lehdissä hehkutetaan addiktiivisuudesta. Jotkut tietenkin jäävät kaikkeen koukkuun, mutta itseäni eivät vaivaa vieroitusoireet, vaikken pääsisikään irkkiin. Hauskaa kun nykyään irkistä jauhaa jokainen teini.

Tuli tänään käytyä sitten todellakin Kolilla. Suksista oli kantit huonossa kunnossa, rinne aika kova ja melkoinen pallomeri. Ei mikään paras mahdollinen, mutta laskeehan siinä. Kypärät yhä lisääntyvät rinteessä. Ne ovat turvallisempia ja käytettäviä sekä hyvän näköisiä. Lämpimämpiä kuin pipot, mutta säädettävillä tuuletusaukoilla saa myös viilennyksen toimimaan. Kuulostaa järkevältä tuotteelta. Itse olen vielä luottanut pipoon.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.