Google

Tänään oli hieman tylsä päivä. Lopulta. Piti käydä hiihtämässä – no ei ollut suksia. Ja muuta kaikkea. Luistimiakaan ei ollut. Surkuhupaisaa.

Päätin viettää aikaani etsimällä googlella nickini esiintymiä verkosta. Löytyi paljon sellaista johon olen ollut osallisena ja vielä enemmän sellaista josta en ole kuullutkaan. Yllättävän paljon Jazmine nimiset tytöt tuolla rapakon toisella puolen tykkäävät nimestä Jazmo..

Sitten selailin noita ilmaisia blog-palveluita. Bloggeria ja muutamia muita. Eteeni sattui blogeja, joissa ihmiset kertoivat ihmissuhteistaan, seksuaalisuudestaan ja vaikka mistä. Aivan henkilökohtaisia asioita suoraan koko maailmalle. Tunsin itseni tirkistelijäksi. Muutaman tarkkaan valitun ja säännöllisesti päivittyvän blogin kun tilaa itselleen sähköpostiin, niin ei tarvitakaan salattuja elämiä?


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.