Tietokone

Tietokone sai tänään hien pintaan. Kämppiksen Radeon 9700 Nonpro oli hieman rikki ja testasin sitä omassa koneessani. Muutaman vaiheen jälkeen olimme siinä tilanteessa, että koneeni oli auki ja prosessorin siili hohkasi kuumaa 30cm päähän ja haisi kuin myrkky. Jännitti vähän, vieläkö se lähtee päälle, mutta sen prosessorin aika ei ollut vielä liittyä tovereihinsa paremmille kellotusmaille, vaan vielä herkesi toimimaan. Kiva niin.

Tänään tuli pelattua taas vähän Desert Combatia. Pari tuntia. Tuossa DC 0.7:ssa jopa välillä vähän pärjään, en ole pakan alimmainen, mutta Finalissa pojat ja tytöt kyykyttää minua. Luulen sen johtuvan koneestani. Joku frägäysasetus on varmaan pois päältä.

Huomenna – tai siis tänään – pitäisi herätä kouluun jo kahdeksaksi. Aion onnistua siinä. Olisi onneksi vain kaksi tuntia luentoja ja siinä se. Sen jälkeen voi ottaa vaikka päiväunet. Sitten onkin aika lähteä ajelemaan kohti joensuuta, vaikka lupasikin ikävää räntäsadetta päiväksi. Toivottavasti olisi hyvä ajokeli. Jos piipahtaisi vaikka Kolilla tuossa viikonloppuna. Laskisi vaikka laudalla, jonka sain kaverilta lainaan. Itse kaveri lähti Sveitsiin. .. Vähän hitottaa. Isoveli on kanssa Sveitsissä laskemassa mäkeä. Vähän isommat kukkulat. Eikä varmasti ole satanut vettä, niin kuin täällä Lappeenrannassa.

Eki, on Lappeenrannassa muutakin, mikä minun viihtyvyyteeni vaikuttaa kuin anniskelupaikat. Se on toista teillä villeillä koti-isillä. Paitsi ettet ole koti-isä. No isä kuitenkin.. Vai vinkkaako postimies aina silmää sinut nähdessään?


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.