Frendit

Sain jopa tietää miten Frendien viimeinen jakso päättyy, kun viimeiset 5 minuuttia jäi aikoinaan katsomatta. (Haluaisitko että kerron sinulle Iiris? :) ) No, frendien taru loppui sitten. Jo aikaa sitten. Minuun sarja upposi täysillä alusta loppuun. Huumori oli tarpeeksi kypsää, mutta silti riittävän lapsellista minulle. Roolihahmot eivät ehkä olleet mitenkään ainutlaatuisia, mutta hauskoja. Harmi että loppui, toisaalta yli 10v tuota vissiin tehtiin (?).

Toinen hauska komediasarja jota tulee seurattua on Paritellen (Coupling), jossa sitten vessahuumori ja muutenkin brittikomiikka loistaa. Brittejä täytyy kyllä arvostaa, heillä televisiossa saa sentään näyttää hurttia huumoriakin. Ja kiroilla. Tämä ei tulisi mieleenkään kaksinaismoralismin kehdossa.

Katsoin viime yönä ennen nukkumaan menoa TV1:ltä tulevaa Kansalaisen ABC:ta. Siinä väitettiin että nuoret katsovat yli 3h televisiota joka päivä. Ja että perheessä keskustellaan keskenään keskimäärin vaan 7 minuuttia päivässä. Jälkimmäisen allekirjoitan, edellistä en. Itse en tietysti ihan lapsesta tahi nuoresta enää käy, mutta itse ja omat ystäväni lähes poikkeuksetta ovat jättäneet television katsomisen todella harvoihin lempisarjoihin tai elokuvaan. Itse katson televisiota vain muutamia minuutteja päivässä, useimmiten ennen nukkumaan menoa.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.