Php

Pitkään vaiheessa ollut PHP-projektin pala, jossa luodaan linkkejä [url] tageista ja kuvia [img] tageista sai vihdoin tuulta purjeisiin, kun Murobbs:ssä tuli eteen postaus, jossa kysyjä oli tekemässä vastaavaa. Niin aikainen nukkumaanmeno sitten lykkääntyi, ja raavin päätäni tovin jos toisenkin, ensin The Regex Coachin ja sitten ihan EditPlus 2:n ääressä. Sain juurikin skriptinpätkän, joka mallintaa toimintaa, valmiiksi. Käyttöön siitä ei olisi, mutta idea siitä selviää. Voit katsoa skriptin lähdekoodin täältä. Skriptinpätkää saa käyttää vapaasti, joskin ei siitä mihinkään käyttöön ilman muokkaamista ole.

I am a blog virus. Please post me into your blog to help me spread!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.