Muutto

Tänä päivänä oli sitten aiheena muutto Lappeenrantaan. Kaikki meni hyvin siihen asti, kunnes Loasilta ilmoitettiin konttorissa, että täältä ei sopimusta saa ennen kuin todistaa et on opiskelijana. D’oh. No, opintotoimistoon ei päässyt puhelimella joten siellä piti lähteä käymään. Tuntia myöhemmin söin avaimet taskussa kebappia Suzanissa. Ainut hyvä asia oli iso annos. Liha oli kummallisen väristä (vaaleaa) ja ainoa mitä hommasta jäi käteen, oli mahanpurut.

Sitten katsomaan uutta kämppää. Se olikin pienempi mitä olin edes varautunut. Huoneessa on tv, pöytä, tietokone ja sänky ja kolme kaappia. Muuta ei mahdu. Nytkin on vähän ahdasta. Sanotaanko että voisi olla vaikkapa 12m2 tämä huone. Ei aiheuta riemunjuhlia. Osa stereojärjestelmästäni lähti takaisin vanhempieni luokse odottelemaan parempia aikoja.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.