Bloggaus

Tänään löysin itselleni hyvän bloggaus-softan osoitteesta cafelog.com. Työnkin puolesta tämä on ollut aika opettavainen blogisofta. Kaikki mitä tarvittiin oli pelkästään PHP + Mysql, no mitä voit odottaa web-skriptistä, kaikkihan ne toimii samalla tavoin.

Ulkoasu on väriskaalaltaan hieno, maltillinen, viileä, loiva. Näin viiniasiantuntijoiden tapaan sanottuna. Mutta tekstinalue ja teksti on aika ikävästi muotoiltua. Täytyy paneutua asiaan.

Armeija on sitten vihdoinkin taakse jäänyttä elämää ja jälkimainingeistakin on selvitty. Olen taas vapaa. Ja äärimmäisen vahingoniloinen uusille alokkaille.

Siirryn takaisin opiskelemaan Lappeenrantaan. En ole siitä mitenkään turhan innoissani. Lappeenranta on paikkana vähän huono, enkä ole enää aivan vakuuttunut koulunkaan tasosta.

Löysin tänään hauskoja, eräänlaisia techdemoja, navigaatioita ja muita häkkejä, pääosin Operalle suunniteltuna. Ne löytyvät Täältä.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Bloggaus”

  1. Eki avatar
    Eki

    ”Lappeenranta on paikkana vähän huono…” Kääk! Eikö hyvää ykkösolutpaikkaa muka löydy, vai? Arvatenkin ainoat nautintakokemukset ovat LTKK:n (vai mikä se nyt nykyään onkaan) ruokalasta ja Iltatähdestä, joten ei varmaan hääviltä tunnukaan. 3 lamppua ja Totem, Sinisestä Laguunista nyt puhumattakaan, luovat kuitenkin erinomaisen viihtyisän ilmapiirin tulevan proffankin illanviettoihin. Johan alkaa kaupunkikin vaikuttaa paremmalta, kun löydät oikeisiin paikkoihin, joissa saatat joskus (harvoin toki) törmätä tuttuihinkin. Ja muuten, ei se Pohjois-Karjalan pääkaupunkikaan nyt sen kummempi ole…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.