Kierrättämistä

Mietin tässä, että kun minulle on tullut tuo Aku Ankka tässä nyt vuoden verran ja lehdet on luettu ja kohta sen tuleminenkin loppuu, niin mihin niitä voisi laittaa?

Paperinkeräykseen tietysti, mutta uskoisin Aku Ankoilla olevan hyötyäarvoa muutenkin, mutta tuskin jotain muutamaakymmentä lehteä jaksan lähtee mihinkään kirpputorille viemään. Ottaisikohan joku sairaala tai vastaava paikka jossa on odotushuoneita, niin nuo akut vastaan? Tietty jos ei sano mitään, vaan vie vaan ne sinne..

Kai siitä tulee joku terrorismiepäily.


Posted

in

by

Comments

5 vastausta artikkeliin “Kierrättämistä”

  1. Tomppa avatar
    Tomppa

    Ite aikoinaan vein ihan divariin, sai jopa viel ihan rahaakin niistä, tai sitte vaihtoehtosesti vaihtaa muuhun luettavaan…

  2. Leena avatar
    Leena

    Sairaalan lastenosasto?

  3. Marko avatar
    Marko

    Roudaa ne johki divarii ja ota vaihdossa jotain kirjaa jne. Saattavat jopa maksaakki vuosikerrasta.

  4. savaaZ avatar
    savaaZ

    Ite kun toin töihin jotain vuoden 1990 tekniikan maailmoja niin ne pääty vessoihin ympäri kerrosta. Eli käyt heittään ainakin osan työpaikan vessaan!

  5. haisuli avatar
    haisuli

    Ennempää ehkä kaverin työpaikan vessaan ja otat sieltä vaihdossa tekniikan maailmoja. Mikään ei paskapaperin loppumista lukuunottamatta *tuta vessassa enempää kuin innolla tulet sinne ja huomaat ”oooooh täällä on lehti” ja jo toisella sivulla toteat ”prkl tää on luettu jo sata kertaa”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.