by

Engelbergissä meno jatkuu rauhallisena

Simon keittiössä tänään: herkkuja!Meno Engelberg Freeride Campillä jatkuu rauhallisena. Tämän päiväinen kevyt yläpilvi sekä vuorilla että muualla antoi hyvän syyn rauhalliseen raukeuteen. Itse en tänään hiihtänyt laisinkaan, mutta pojat kävivät vähän suksimassa. Huono oli kuulemma.

Huomenna tuleekin jo ensimmäinen ”viikkoasukki” viideksi viikkoa, joten meininki taas lähtee pyörimään! Ei paljon raportoitavaa, facebookkiin melkein tulee lyhyesti kommattua kaikki tarinat. Ehkä blogikin vielä elpyy, jos alkaa jotain majoria tapahtumaan!

Kommentoi

Comment

  1. Yo, Mukava olisi lukea täältäkin kuulumisia, koska Facebookiin ei pääse työpaikan koneelta. (Ja omaa konettahan ei ole.)

  2. Niin entäpä jos ei oo intterverkostoitunut feispuukkiin!
    Oon selkeesti pudonnu kehityksen ja päivityksen kärryistä ja se tekee (ehkä) kovin kovin kipeää.

  3. Joo, itsekin harasin vastaan, mutta kyllä se kavereille elvistelyssä melkein on hyvä systeemi :)