by

Paini

Katselin eilen painin MM-kisoja. Katsoin ehkä 3 – 4 ottelua, raskasta sarjaa (120kg). Toissapäivänäkin katsoin pari ottelua. Sillon oli kyseessä kevyemmät skundit. Yksi asia yhdisti molempia katselukertoja.

En nähnyt yhtään suoritusta.

Ei heittoja, ei vyörytyksiä, ei mitään. Näin siis noin 5-6 ottelua, enkä yhtään suoritusta. En laske puolustuspistettä suoritukseksi, nehän vaan makaa mahallaan toisen miehen hääriessä päällä, niinkuin maatalon emäntä hääyönään. En myöskään laske suoritukseksi sitä, että nojaillaan vastakkain sen verran, että toisen kantapäät menee alueelta ulos. Eikö se ole sumopainia?

Onko yhtään tyhmempää lajia siis? No varmasti, mutta katsomani ottelut ratkesivat arpaan, eli siihen kumpi on ensin perä pystyssä matossa ja kumpi saa tulla riehtomaan päälle ensiksi. Muistaakseni paini on ollut joskus viihdyttävämpääkin, tämä oli niin tylsää, ettei mitään rajaa.

Toisaalta, onhan niillä komeat trikoot.

Kommentoi

Comment

  1. Hmm, painin eli jatkuvan koskettelun kauttako sie alat lipua kohti thaihierontaa???

  2. Arttu, ajatteletko enää mitään muta kuin thaihierontaa? Taisi jättää lähtemättömät jäljet..

  3. Milloinhan thaihieronnassa aletaan järjestää kisoja ja näyttää niitä telkkarissa?