by

Niitä pieniä asioita

Battery - tuo elämän eliksiiri. Koodarin välitön ilonaihe. Naapurin välillinen ilonaihe. Tuo irkkilogien täyttäjä. Voih <3On olemassa joitain asioita, joihin mielellään jää koukkuun. Yksi niistä on tuo Sinebrychoffin ihanuus nimeltään Battery. Oikeastaanhan aloin ohjelmoimaan sen takia, että saa juoda Batteryä. Väsynyt mieli vähän piristyy ja menee sekaisin. Rivejä alkaa syntymään, joiden debuggaus on myöhemmin mahdotonta. Irkissä vellovat Huonot Jutut ™.

Onneksi en ole yksin. Mutta ajatelkaapa sitä sokerisen liemen makua suussanne. Originaali Battery on toki parasta. Gingered on kauheaa ja Stripped ihan ok.

Voi että. Enpä olisi juonut vielä tämän päivän Batteryä, niin voisin käydä kaupasta ostamassa sen ja nauttia sen avaamisesta!

Kommentoi

Comment

  1. Mie kokeilin talvella redbull-kokis-sekotusta. Ku lopetin sen juomisen ja vaihdoin vissyyn alko särkee päätä.