by

Lenkki

Silläkin ehdolla, että stilu kuulee minun laiskotelleen (keleihin on hyvä vedota), niin sanonpa nyt, että kävin ensimmäistä kertaa lenkillä kuukauteen. Ja olipa mukavaa. Vähän kosteasti sataa lunta, mutta ei tuullut kovaa eikä lunta ollut kertynyt vain kuin muutamia senttejä. Juoksu nyt ei kulkenut kovin kaksisesti, mutta ilma oli hapekasta ja niin paljon sisällä kiehnättyä teki kyllä erittäin hyvää. Suosittelen kaikille.

Viikonloppuna jos kävisi sitten Kolilla.

Kommentoi

Comment

  1. keycardista ei tainnu tän listan kamoista olla iloa kun siellä on käytössä axess?

  2. Ei vitttt taas lipes väärään kohtaan kommentti, korjaa tää sun blogin asettelu tää on 2C:sta

  3. Jos ajatellaan, että blogin arviolta 20 lukijasta yksi on kykenemätön kommenttejen postaukseen, niin se on ikävää, mutta siinä se. Kenties omien kytkentöjen tarkistamisen paikka. Tämä siis siitäkin huolimatta, että miustaki kommenttilinkki pitäis olla alhaalla.

    Niin, kirjoitin keycard, tarkoitin axessia, sitä mun viime vuoden liparetta.