by

Sekalaista

Mökkikeikka ohi. Kolme päivää oltiin Kolilla, illat vietimme mökillä Kolin liepeillä. Perjantaina rinteet eivät olleet alkuosasta täydellisessä kunnossa – paikkauslumetus aiheutti muutamiin kohtiin palloa, mutta lauantaina ja sunnuntaina ne ongelmat olivat poistuneet. Valitettavasti lunta ei tullut edes säätiedotuksen lupaamaa määrää, joten snorkkelihiihto täytyi unohtaa. Mutta koska Veke oli tullut asuntoautollaan asuntovaunualueelle, kävimme katsomassa paikkoja, ja asuntovaunualueella oli lunta hyvin lukuunottamatta yhtä kallioista kohtaa. Harmi vaan, asuntovaunualue on tasamaata.

Kiitoksia mökkeilyseurasta Santulle, Johculle, Handelle, Tamperetytöille ja Tomille. Tilanteita riitti ja hauskaa oli. Viime yönä nukutti hyvin – viikonloppu ei ehkä fyysisesti ollut hirmuista lepoa, mutta henkisesti kyllä.

Nyt sitten takaisin koulu- ja työelämään.

Kommentoi

Comment

  1. Kiitos vaan itselles! Oli oikein hauskaa ja mukavaa. Kolin rinteet yllätti kyllä positiivisesti ja sai laskukipinän syttymään pienen tauon jälkeen uudestaan. Seuraavaks pitää vissiin suunnata Pyllikseen paremman puutteessa :)

  2. Joo, voi olla että Pyllis Riiraid Team irtautuu taas loppuviikosta sinne suuntaan.