by

Uusi vuosi, samat jutut

Lähden viettämään vuodenvaihdetta tuonne keskelle mettää, josta ei paljon blokkailla, jos selviän edes venäläisrynnistyksen alta Vuokatissa. Joten hyvää uutta vuotta kaikille! Toivottavasti ensi vuonna sataa enemmän lunta ja hommat onnistuvat, missä päin maailmaa ikinä ollaankaan.

-jasmo

Kommentoi

Comment

  1. Jasmo,kiitos käynnistä: armoton moka puheenpidossa on koetettu jäläkikäteen paikata, ks puheen loppu http://www.kuhmo.fi / ajankohtaista. Mua kiinnostaa tällä hetkellä lähinnä se, tuleeko em pikku lisäyksestä laisinkaan palautetta.Yllätyn, jos joku jaksaa sen lukea. Hyvää Uutta Vuotta!

  2. Oho, blogissa käy aivan kaupunginjohtajatason lukijoita!

    Sataispa täälläkin lunta. Sammakkomies sanoi että tammikuun puolivälistä maaliskuun johonkin kohtaan ois reilummin lunta.