by

Syysmasennus

Toiset ilmeisesti kärsivät syysmasennuksesta. Pimeys, koleus ja kosteus saa tietysti ihmisen vihaiseksi. Mutta nämä ovat myös asumisteknisiä kysymyksiä. Jopa Lappeenrannassa on ollut muutama viikko ihan talvea jo, tosin nyt näyttää koko Suomessa aika huonolta. Kuusamossa oli talvi jo kuukausi sitten. Se talvi, jolloin yölläkään ei ole pilkkopimeä, koska hanget loistaa. Se talvi, jolloin ei tarvitse kumppareita loskassa kahlatakseen.

Syysmasennus on siis asumistekninen kysymys. Tai ainakin paikkasidonnainen.

Voi tehdä niinkuin Arttu, lähteä vaikka Australiaan.

Syysmasentuminen nimittäin ei ole enää nykyisin muodikasta.

Kommentoi

Comment

  1. Harmaat terveiset länsirannikolta.
    Niin, ootko miettiny että toisiin tuo vaikuttaa ihan oikeasti? Allekirjoittanut ei pysy 12h yöunillakaan pystyssa, ei minustakaan muodikasta ole, minkäs teet.