by

Yliopisto

Tajusin juuri, että valitukseni WEB-teknologioista ja Juha Puustjärvestä on aiheetonta. Opiskelen yliopistossa. Luennoilla ei ole pakko käydä. En siis saa valittaa siitä, että mies puhuu ympäripyöreitä, mutta yrittää silti opettaa eksaktia tekniikkaa. En saa valittaa siitä, että luennoilla esitetyt esimerkit ovat niin puutteellisia ja syntaktisesti väärin, että niistä yksikään ei varmasti todellisuudessa toimisi. En saa valittaa siitä, että yksinkertaisia asioita opetetaan ihan liian vaikeasti. En saa valittaa siitä, että harjoituksia pitää joku venäläinen, joka puhuu huonoa suomea kohti seinää, eikä puheesta saa mitään selvää.

En saa, koska luennoille tai harjoituksiin ei ole pakko mennä! Tästä lähtien en blogissa enää valita ainakaan tämän kurssin osalta mitään. Koska eihän niillä luennoilla ole pakko käydä.

Kommentoi

Comment

  1. Jep, eikä television urheiluselostajiakaan saa haukkua, koska a) sitä ei ole pakko katsoa ja b) jokainen voi itse kokeilla kuinka helppoa se on.