by

Ylläs

Lähdemme Ylläkselle perjantaina. Kyseessä on perheloma, rauhakseen ollaan Lapin rauhassa. Saa nähdä, innostuin aika kovasti tuosta telemarkkailusta, kun pitkästä aikaa pääsin koittamaan, ja vähän olisi omien kamojen perään polte.. Rovaniemellä on sellainen kauppa kuin Jackal, josta tellukamoja voisi saada.. Toisaalta Ylläs / Levi -akselilla kuulemma on edukkaita kamoja tähän aikaan vuodesta jo. En tiedä. Mieleni minun tekevi.

Pelkillä tellukamoilla en ole kuitenkaan lähdössä, vaan vaan otan mukaan myös välinesponsorini (no joo, isoveljen..) Pimpit, niihin karvat ja trekit. Arveltiin siskon miehen kera, jotta jos käytäisiin viettämässä ainakin yksi kaunis aurinkoinen päivä hieman sellaista hmm liikuntailtapäivän tyylistä. En ole koskaan hiihtänyt karvoilla, kokemus varmaan sekin.

Kommentoi

Comment

  1. Mä oon käyny tuolla Jackalissa many times. Ostin lompakon sieltä joskus yläasteella ja se hajos vasta nyt. Kesti 10 vuotta.