by

Kesäaika

Sehän onkin taas se aika vuodesta, että elämme kesäaikaa. Tai normaaliaikaa, miten vain haluaa sanoa Kesäaika siis ei ole normaaliaikaa, vaan talviaika on. Joka päivä oppii uutta. Kiitos pinserille, muuten olisin omalla aikavyöhykkeelläni..

Nyt en myöhästy MotoGP:n katsomisesta!

Kommentoi

Comment

  1. Hitto kun 125cc kisa tulee MacGyverin kanssa päällekkäin. Missä on ajansiirto nyt kun sitä kaivattaisiin.

  2. Talviaika on sitä normaaliaikaa, näin siis ainakin Pinserin jutussa ja myös wikipediassa:

    ”Kesäaika (amer. daylight saving time, engl. summer time) on laajasti käytetty järjestelmä virallisen paikallisen ajan eteenpäin siirtämiseksi, yleensä yhden tunnin verran kevät- ja kesäkuukausiksi. Ns. talviaika on siis auringon mukaan mitattu normaaliaika ja kesäaika ihmisten itse kehittämä poikkeus tähän.”