by

Sukeltajat

Katsoin tänään taistelusukeltajat minisarjan google videosista, kun joku oli sen sinne armeliaasti ja tekijänoikeuksista välittämättä laittanut. Oli ihan hyvä. Vaikka koulutus oli paljon rankempaa kuin meillä pullamössömiehillä, niin samojakin piirteitä löytyi. Ei voinut välttää pientä inttikeskustelua irkissä näiden katsomisen jälkeen.

PS. Siltä varalta jos Tume tätä lukee, niin kummatko ne onkaan kovempia, taistelusukeltajat vai laskuvarjojääkärit? Kun leikkautui tuo viimeinen lause kesken tuossa videossa..

Kommentoi

Comment

 1. Taistelusukeltajathan ne taitavat joutua rankempaan rääkkiin Suomessa. Mittää en tiiä mut näin oletan. Alppijääkärit ovat sit jo aivan eri tasolla.

 2. Mitä väliä sillä on, että kummat on kovempia ku kuitenki heitinmiehet on niitä kovimpia :P

 3. Taitaa ne sukeltajat olla keskimäärin kovempaa porukkaa. Vaikeampi sinne on päästä ja aika reippaan näköistä oli tuo meno videolla.
  (Ollaan vko 14 Levillä,. Tule pistäytymään Ylläkseltä niin käydään Levin iltamissa. Mökkiin mahtuu mainiosti yöksi.)

 4. Äch, rupesin katsomaan, mutta tuo olikin jotain inttibuaskaa. 5 min riitti.

 5. Joo, ehkä sit kuha oot käyny sen paskan pois, ni sit tuollasta on ihan kiva kattoo. Nyt saat aivan väärän käsityksen :P

  Mä lähden 14. viikolla Ylläkselle, vissiinkin perjantaina 7. pvä. Eli te vissiin lähdette sieltä sit heti pois, ku me tullaan. Et ei vissiin treffit onnaa :I

 6. No sitten se menee kyllä ristiin, kun myö ollaan se vko 14 perillä eli 1.4-8.4.

 7. Matkalaukut kuiteskin kannattaa pitää kiinni kaiken varalta.