by

The Machinist

Katsoin tänään Christian Balen tähdittämän The Machinistin. En oikein tiedä mitä mieltä olen leffasta. Se oli outo ja se oli hyvä. Mutta hieman liian paljon asioita jäi hämärän peittoon lopussa. Tai ehkä tajuan ne vasta toisella katsomisella. Elokuvia kannattaa katsoa toistamiseen. Huomaa hienoja asioita.

Elokuvassa merkillepantavaa on Balen käsittämätön laihuus. Hän on laihduttanut itsensä luurangoksi. Kamalan näköiseksi. Tässä esimerkkikuva. Lisääkin varmaan löytyy jos jaksaa selailla. Todella ällöttävän näköinen.

Tilasin muuten The Machinistin ja Open Waterin CDonista ilman ongelmia tällä kertaa.

Kommentoi

Comment

  1. Oliko se pelottava elokuva? Ainaki tuo laiheliini näytti tosi pelottavalta. Minun kommenteissa ei ole mitään järkeä.

  2. Ei ehkä pelottava, mut välillä aika karmaiseva. Sillai hyvällä tavalla jännä. Ei säikäytyksiä