by

RSS-virrat

Olen hieman pettynyt bloggaajien tapaan käyttää RSS-virtoja. Suurin osa bloggaajista profiloituu kuitenkin yksityiseksi non-profit sivuksi. Mutta silti he haluavat kalastaa sivuilleen kävijöitä, vaikka väkisin. Aihe mistä puhun on tietenkin monien bloggaajien tyyli tarjota RSS-virtana vain lyhyt katkelma jokaisesta postauksesta, ei koko viestiä. On totta, että jos pystyn lukemaan koko viestin RSS-virrasta, en mene sivuille, mutta entä sitten? Useilla sivuilla ei ole mainoksiakaan, joita kirjoittaja voisi houkutella käyttäjän klikkaamaan.

RSS-virran idea on heitetty hukkaan, jos siinä tarjotaan vaan linkkiä sivulle uuteen postaukseen. Keskitetty virtojen lukeminen ei onnistukaan, vaan pitää pomppia linkkien perässä ympäri verkkoa.

Ryhdistäytykää arvon bloggaajat!

Kommentoi

Comment